MARAMEDICA 2023

 

Colegiul Medicilor Maramureş anunţă organizarea în perioada 16-18 Martie 2023 a celei de-a XVIII – a ediţii a Manifestărilor Știinţifice și Expoziționale Medicale MARAMEDICA 2023, care vor avea loc la Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Petre Dulfu Baia Mare, Bld. Independenței nr. 4B;

Manifestarea ştiinţifică va include sesiuni de curs, prezentări de lucrări originale şi conferinţe pe domenii medicale variate, de actualitate şi larg interes pentru lumea medicală şi are menirea de a reuni pentru un dialog constructiv practicieni, cercetători, cadre didactice, producători din sistemul de sănătate.

         Taxa de participare este de 250 lei pentru medici și 150 lei pentru medicii rezidenți și pensionari, taxă care se achită până la data de 17.03.2023 la sediul nostru sau prin virament bancar numai în contul COLEGIULUI MEDICILOR MARAMURES cod fiscal: 9228046 deschis la:

  • C.R. Sucursala Baia Mare cod IBAN: RO66 RNCB 0182 0341 5169 0001;
  • Banca Transilvania Baia Mare cod IBAN: RO81 BTRL RONC RT02 3320 2301

La detalii se va menţiona numele complet, C.U.I.M-ul şi judeţul unde este înscris medicul (pentru a putea trimite certificatul de participare la colegiul medicilor din care face parte medicul).

         Confirmarea plăţii prin virament va fi trimisă pe următoarea adresă mail: office@colmedmm.ro.

 Se acordă 30 credite EMC.

Informaţii suplimentare se pot obţine la secretariatul Colegiului Medicilor Maramureş tel. 0262-218018.

Programul manifestărilor la data definitivării lui, va fi publicat pe site-ul nostru w.w.w.colmedmm.ro precum și va fi trimis prin e-mail tuturor medicilor.

 

             Preşedinte                                                                          Președinte                                               

Colegiul Medicilor Maramureș                                              Comisia Profesional Științifică

      Dr. Petruţ Giuliano                                                                 Dr. Popa Adrian