Rezultat alegeri pentru funcțiile din Biroul executiv al Consiliului Județean al Colegiului Medicilor Maramureș

17.10.2024, ora 14.37

În urma finalizării alegerilor pentru funcțiile din Biroul executiv al Consiliului Colegiului Medicilor Maramureș, mandatul 2024 – 2028, din cei 13 membri cu drept de vot, și-au exprimat opțiunea de vot un număr de 13 medici (12 medici prezenți fizic, la sediu și 1 medic online).

  1. Pentru funcția de Președinte al biroului au fost înregistrate următoarele rezultate:

Dr. MERCEA CORINA DELIA – 2 voturi; Dr. POP VALENTIN ALEXANDRU – 2 voturi; Dr. POPA ADRIAN VASILE – 9 voturi;

Mandatul de Președinte, a fost obținut de Dr. POPA ADRIAN VASILE, care a întrunit un număr de 9 voturi.

2. Pentru funcția de Vicepreședinte, coordonator al Comisiei Profesional Științifică și de Învățământ, au fost înregistrate următoarele rezultate:

Dr. DÎNGĂ SORINA – 1 voturi; Dr. LUCIAN BOGDAN MIHAIL – 11 voturi; Dr. MANEA VIOREL – 1 voturi; Dr. POPA ADRIAN VASILE – X (a fost ales președinte și nu a mai candidat);

Mandatul de Vicepreședinte, coordonator al Comisiei Profesional Științifică și de Învățământ, a fost obținut de Dr. LUCIAN BOGDAN SILVIU, care a întrunit un număr de 11 voturi.

3. Pentru funcția de Vicepreședinte, coordonator al Comisiei Economico-socială și de Asigurări sociale de sănătate, au fost înregistrate următoarele rezultate:

Dr. MERCEA CORINA DELIA – 4 voturi; Dr. POP VALENTIN ALEXANDRU – 2 voturi; Dr. TODEA BOGDAN SILVIU – 7 voturi;

Mandatul de Vicepreședinte, coordonator al Comisiei Economico-socială și de Asigurări sociale de sănătate a fost obținut de Dr. TODEA BOGDAN SILVIU, care a întrunit un număr de 7 voturi.

4. Pentru funcția de Vicepreședinte, coordonator al departamentului de etică profesională și deontologie profesională și de jurisdicție profesională, au fost înregistrate următoarele rezultate:

Dr. DÎNGĂ SORINA – 2 voturi; Dr. MAN CĂLIN FLAVIU – 11 voturi;

Mandatul de Vicepreședinte, coordonator al departamentului de etică profesională și deontologie profesională și de jurisdicție profesională a fost obținut de Dr. MAN CĂLIN FLAVIU, care a întrunit un număr de 11 voturi.

5. Pentru funcția de Secretar, coordonator al Comisiei administrative și financiar-contabile, au fost înregistrate următoarele rezultate:

Dr. HARLIȘCA RADU-DAN – 3 voturi; Dr. ȘCHIOPU MIHAI IOAN – 10 voturi;

Mandatul de Secretar, coordonator al Comisiei administrative și financiar-contabile, a fost obținut de Dr. ȘCHIOPU MIHAI IOAN, care a întrunit un număr de 10 voturi.

Contestațiile împotriva rezultatului înregistrat pot fi formulate și transmise la adresa de email: office@colmedmm.ro până în data de 18.10.2024, la ora 15.00.

Președinte CET Maramureș

Dr. Foia Nelia